OM ARION HUNDFODER

Kvalitetsfoder utvecklat med känsla och noggrannhet

Kvalitetsfoder utvecklat med känsla och noggrannhet

Bakom ARION ligger många års expertis, erfarenhet och utveckling. ARION har funnits på marknaden i nästan 40 år. Arion som varumärke lanserades av Trouw Nutrition, som är en del av den nederländska värlsomspännande gruppen Nutreco. Det var inte ett foder av den kvalitet, som vi idag erbjuder våra kunder, men början på en lång process och utveckling inom hund-och- kattfoder. NUTRECO stod för utvecklingen och produktionen av hela ARION Premium-serien till hund och katt. NUTRECO Gruppen är ett börsnoterat Holländskt företag med 12.000 anställda, som uteslutande arbetar med näring för djur och människor. Det är deras expertis, som står bakom utvecklingen av ARION Original.


Det, som gör ARION speciellt, är fabrikens nära band med sina råvaruleverantörer. De animaliska råvarorna, vitaminerna och mineralerna i fodren köps uteslutande genom Nutreco, som även producerar sin egen lax, kyckling och lamm. Detta ger en unik möjlighet att noga följa upp råvarorna och innehållet från start till färdig produkt i en Arion-säck


I 2010 blev ARION sålt till Group Depré, som är en nära sammarbetspartner, med i försäljningen kom också de attraktiva inköpsmöjligheter från, NUTRECO, så att ARION fortsättningsvis kan säkerställa sin höga kvalitet og unika position. Därför kan vi med säkerhet garantera er en produkt i absolut värlsdklass- en produkt som lyfter fram det bästa hos ditt husdjurVARFÖR VÄLJA ARION ORIGINAL?

ARION mål är att djurägare och djur skall njuta av varandra. Vårt sätt att uppnå detta på är genom att ge ditt djur den bästa näringen. Alla våra produkter är utvecklade för att möta ett enda mål: att utfodra din glädje.

ARION Original erbjuder er ett fint urval av förstklassigt torrfoder, skräddarsytt efter din hunds särskilda behov, baserade på 25 års erfarenhet och de senaste vetenskapliga framstegen inom näringslära, kvalitet och smak. Våra specialiserade dietister har utvecklat ARION Original med stor noggrannhet.

ARION Original är helt glutenfritt och innehåller inga källor av majs eller vete. På så sätt hjälper ARION Original till att minska uppkomsten av matkänslighet hos hundar.